Rasande nystan

Nu har jag stickat hälen på min första Vanilla-socka. Konstruktionen är verkligen fiffig och mönstret är föredömligt tydlig så själva stickningen har inte vållat mig några bekymmer, men …

mitt i hälstickningen föll nystanet isär. För att få en kontinuerlig randning på själva sockan skulle man börja sticka med garnänden inifrån nystanet vid den röda pilen fram till där jag är nu på bilden ungefär. Det var när jag drog fram änden som det ändade så här … Ingen TV-stickning längre, den får ligga så här på mitt skrivbord. Jag vågar inte flytta den. Tänkte ett tag att jag kanske kan nysta om garnet innan jag stickar andra sockan, men då kanske det blir mer sträckt och sockorna blir olika på något vis. Vad tror du?

En reaktion på ”Rasande nystan

  1. Pingback: Helgens tema: strumpor | Tyg, garn och hund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s