Små julklappar i februari

Nu kan jag skriva om de små julklappar jag tillverkade i december. Ida hade önskat sig böcker av Olga Tokarczuk. Hon fick Jakobsböckerna och till den krävdes ett bokmärke, tyckte jag. Sagt och gjort – en ny modell ur boken

Det fick bli ett får den här gången, dels för att både hon och jag gillar får, dels för att jag ville testa att virka muscher. Pälsen runt fårets huvud virkas med muscher.

Jag glömde att fotografera bokmärket så jag bad Ida skicka några mobilbilder, tror inte att hon hunnit så långt i boken redan som det ser ut på bilden ;).

My har ju redan fått ett bokmärke, så hon fick en liten, liten vante att hänga på ryggsäck eller nyckelknippa. Inte precis för att det är något man behöver, men jag tyckte den var gullig och jag ville testa mönstret Wisby minivantar. Det är Pia Kammeborn som gjort mönstret. Du kan läsa historian om hur det kom till här.

Tummen var lite pillig att sticka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s