I byrålådan …

På jobbet är jag någorlunda strukturerad, gör en sak i taget och håller för det mesta ordning på saker och ting. Men hemma …

Under ett pågående projekt föds det alltid nya idéer som måste testas här och nu. Efter ett tag i ett kreativt flow vaknar jag upp i en förfärlig röra. Tur att jag har ett eget rum att skapa i!

Ur ett sånt här kaostillstånd föddes en tanke på att omstrukturera min förvaring av tygbitar, ni vet, de där som är för små för att läggas på tyghyllan men för stora för att hamna bland tygspillet. Tidigare  hade jag en ganska smart sådan förvaring – en manshög CD-hylla som jag vek och staplade tygerna i, överskådligt och inspirerande. Men jag har bytt rum och CD-hyllan får inte plats i rummet jag håller till i nu.

Från början var det Mys rum. När hon kommer hem sover hon där. Jag fäller bara upp tillklippningsbordet. Sängen finns kvar därunder …

IMG_2484IMG_2493IMG_2481

Mys byrå finns också kvar, men hon behöver inte alla lådorna när hon kommer hem så nu har jag tänkt innanför boxen så att säga, och utnyttjat ett par av lådorna i byrån:

IMG_7255

Principen är densamma – jag viker ihop tygerna, ibland runt en kartongbit för att stadga – men stoppar ner dem i en låda istället för att stapla dem i en hylla.

IMG_7262

 

 

 

 

6 reaktioner på ”I byrålådan …

  1. Men, precis så tänkte jag också göra. Har den sängen som extrasäng och ska lägga en skiva över och använda som klippbord. Tack för inspirationen!

    Gilla

    • Jag fick gjort mitt bord hos en lokal snickare. Skivan är ganska tung och behövde stabiliseras med en längsgående bräda. Mitt på brädan sitter ett stödben. Bräda med stödben sitter med gångjärn på skivan.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s