Glad post!

I måndags kom det här med posten:

dsc_0003.jpg

närmare en halv meter bomullspiké från Efwa med bloggen Medeas Värld. Hon hade läst i ett av mina tidigare blogginlägg att jag saknade ett lämpligt tyg till krage till min flamingoklänning och då skickade hon det här till mig. Vad glad man blir när det finns snälla människor som gör sig besvär för att glädja någon annan.

Sedan kom det här:

dsc_0009.jpg

mer garn till min Keynote  – i rätt färgbad till och med! Helgen är räddad – nu blir det både klänningssömnad och koftstickning :).

2 reaktioner på ”Glad post!

  1. Så roligt! Du som var så bekymrad! Tänk, så snälla människor!!
    Garnet-rätt färgbad–oj oj nu kommer stickan att glöda!!!! KEA

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s