Svarvade stickhållare

image

image

De här fina stickhållarna fick jag i present nyligen. Min dotter har köpt dem i Wadköping, Örebro. De är tillverkade av Närkes Träsvarvare, passar perfekt för min Dominostickning som jag tagit upp igen. När man fått kläm på hur man kan sticka in garnändarna allteftersom är denna stickning lätt beroendeframkallande: bara en ruta till…

10 reaktioner på ”Svarvade stickhållare

 1. Praktiskt! Dominostickning har jag aldrig testat men tycker det ser väldigt effektfullt ut. Vi får se det kanske blir av nån gång 😀 men det finns så mycket man vill prova…

  Gilla

 2. Smarta stickhållare. Jag testade att dominosticka en grytlapp men föll inte pladask för tekniken. Hade tänkt att sticka en sjal i melerat garn så att man aldrig behövde klippa av tråden. ..

  Gilla

  • Första gången jag såg tekniken var i en bok, men då blev jag inte så begeistrad. Det var när jag såg min kollegas vackra filt (se tidigare inlägg om Görels vackra filt) och såg möjligheten att göra något fint av alla småsystrar och mina mindre fina restgarner som jag blev intresserad.

   Gilla

 3. För länge sedan började jag på en dominofilt i sockgarner men just nu är den i mitt franska hem och jag i mitt svenska så även om jag blir sugen på att dominosticka får jag hålla till godo med de stickningar jag har här.

  Gilla

  • Ibland är det huvudsaken att man har en stickning att sätta i händerna, mindre viktigt vad det är. Och är du som jag finns det kanske både ett och flera projekt på gång i båda dina hem 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s