Godishalsband

Igår åkte vi till stan för att titta och heja på dem som sprang Halmstad-milen,  bland andra Mustafa Mohamed. Det syns på bilden att han tyckte det skulle bli roligt att springa. Det är han som är mitt i bilden, med ett stort leende på läpparna.wpid-dsc_0390.jpg

”Musse” vann på tiden 30:39.

När vi var i stan passade jag på att köpa lera till ett nytt halsband i samma stil som det jag hade på mig här. Jag har använt det jättemycket och fått en hel del komplimanger för det. Nu ville jag göra ett i en annan färg och eftersom jag älskar lila blev det lila – med glitter i:

IMG_3901 (3)

Det fanns en massa spännande leror i hyllan som väckte min nyfikenhet, bland annat ljusblå och ljusrosa som kallades effektlera, precis som den med glitter i. Expediten kunde inte svara på vad det var för effekt som menades men jag köpte dem ändå, lite för att stilla min nyfikenhet. Effekten skulle kunna kallas godis-sug …

IMG_3887

IMG_3906

och precis likadant blev det med de som kallades choklad och caramel

IMG_3908

Jag gjorde halsband av ”läckerheterna”.

IMG_3934

IMG_3946

Jag hade glömt hur man knyter sådana där halsbandsknutar som gör att man kan förlänga och förkorta halsbandet, men jag hittade en bra instruktion här.

Jag gjorde flera halsband på en gång eftersom jag vet att leran torkar efter ett tag när man öppnat förpackningen. Lika bra att använda upp leran i de öppnade förpackningarna alltså.

IMG_3947

Nu har jag fler halsband än jag har användning för själv så du får gärna köpa ett. Hör av dig på mail om du är intresserad: ewasve6230@gmail.com.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s