Vad gör man när ärmarna är för korta?

Äldsta dottern köpte en ny kofta för inte så länge sedan. På något mystiskt vis ”blev ärmarna för korta” när hon använt koftan ett par gånger, fast hon inte tvättat koftan. Klart att hon var besviken. Koftan är fin, men kändes inte lika rolig att bära när ärmarna slutade en bit upp på handlederna.

I garngömmorna fanns Drops Alpacka i en passande vinröd nyans och efter lite letande på ”nätet” fann vi mönster till muddar som föll henne i smaken. IMG_5655IMG_5644

Det visade sig vara en rolig modell att sticka – det gick fort och lätt!  beskrivningen ”Tant Koftas Udd Mudd” är (som vanligt när det gäller Tant Koftas beskrivningar) föredömligt tydlig och lättbegriplig. Nu kan dottern använda sin fina kofta igen!

6 reaktioner på ”Vad gör man när ärmarna är för korta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s