Där är nålen

2013-08-02 09.58.52

Det har blivit några mormorsrutor i den blå-gröna färgskalan. Litet intermezzo inträffade dock när jag skulle sy ihop dem som jag redan virkat vit kant runt. Nålen trillade ner mellan springorna i uterumsgolvet. Hur jag än försökte kunde jag inte få upp den. Jag hittade som tur var en likadan i mitt syskrin. Eftersom jag inte har fler av den sorten gjorde jag följande lilla arrangemang:

IMG_0461

Jag har en magnet som jag fick av min kära far när jag fortfarande bodde hemma och strödde nålar omkring mig … Den har jag nu fäst i ett band på korgen som jag har virkningen i, och där sitter nålen på plats när jag behöver den. Sidenbandet är ett sådant där som sitter i nacken på plagg i affären för att de inte ska trilla av galgen, brukar klippa av dem och spara dem. Nu fick jag användning för ett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s